Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

donderdag 11 november 2010

KIEMMA, I presume...

Op 16 juli is het definitief. De papieren voor Het Fonds van Lydia Chagoll zijn verstuurd. KIEMMA begint aan een volgende fase. Het kind wordt groot en is zonder de minste twijfel op weg naar zelfstandigheid. Zij eist haar plek op en wij spreken vol respect over KIEMMA f.v.; feitelijke vereniging die “als het god belieft” hopelijk zal mogen uitgroeien tot…maar dat is voor later. Beter zou het zijn dat ze overbodig werd, maar ik vrees dat ik deze uitspraak voorlopig zal moeten klasseren onder “wishful thinking”. Ondertussen zijn wij, Miek, ik en de rest, zoals de habitués al wel vermoedden, duchtig Antwerps aan het zomeren.
Emmanuella

1 opmerking:

TALITHA zei

jaja, het kind groeit, het is bijna 6jaar en dus schoolplichtig ... maar "de jaren van verstand" is pas voor volgend jaar ... en daarna moet je nog door de puberteit. Dames, jullie zijn nog lang broodnodig !!!