Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

maandag 22 november 2010

???????????


IKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 opmerking:

De Sint zei

Lieve Dames,

ik zie dat u weer erg druk in de weer bent. Mijn pieterknechtjes zijn toch zo blij met zoveel bijna professionele hulp. Ik verheug mij dan ook ten zeerste op onze dag samen. Het is voor mij telkens weer een feest, daar in Antwerpen.

Ik zie dat U, Emmanuella, gaarne een loopje neemt met de waarheid ... want de Sint heeft alle pieterknechtjes op het matje geroepen en NIEMAND heeft met de fiets in een stapel kartonnen dozen gereden!! U mag mijn oude hart niet zo op hol laten slagen met van die dichterlijke vrijheden! Maar omdat U toch zo'n fantastisch werk levert, schrijven wij het voor één keer niet op in mijn dikke boek - ik zie dit witte leugentje dus hoogst uitzonderlijk door mijn eeuwenoude vingers.
Uw grootste fan,
De enige echte Sinterklaas