Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

zaterdag 5 december 2009

TOELICHTING

Het verslag van het feest kun je volledig volgen. Wil je toch nog de eerste artikels van dit jaar terug lezen, dan scroll je naar beneden en tikt aan "oudere berichten". Wie dan echter terug bovenaan komt zit zogezegd "strop" op "la suite". scroll je ofwel naar beneden en tik je "startpagina aan, ofwel ga je langs de rechterkolom.
Ik hoop dat ik duidelijk ben, anders stuur je mij maar een mailtje.
Met vriendelijke groeten
Emmanuella Van Paemel

3 opmerkingen:

talitha zei

Het zag er weer geweldig uit... een ECHT feest met ECHTE sfeer en ECHTE pakken en een ECHTE sinterklaas (zonder sprei uit de voorkamer) ... ik wou dat ik erbij was geweest!
Ikke

talitha zei

http://www.youtube.com/watch?v=ijAJwOTD3cQ

ik zet hem er nog maar eens op ... want hij is toch geweldig, he?!

Anoniem zei

in het bericht dat je privé stuurde gaat de link open, langs het blog niet. Spijtig want dat was een hardstikke goed nummer en had hier eigenmlijk ook wel bij gekund.
Dit is één van de shows die we live in Antwerpen hebben gezien, waren jullie (Helger en jij) daar al bij?
mama