Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

vrijdag 4 december 2009

CONTINUER….























De eerste ploeg van Het DAK is al binnen wanneer de Kievitwerking aan komt gestapt. Onze muzikant heeft ondertussen laten weten dat, nadat hij vastgezeten had in het verkeer op de Belgiëlei, hij nu hopeloos verloren aan het rijden was naar en daarna ook op, de parking. Gunther zal hem gaan “redden”. Mijn echtgenoot en Helmut van het DAK zijn beiden met een auto kinderen gaan ophalen. Ook zij rijden zich vast in het verkeer. Mijn kleinzoon raakt thuis in paniek want waar blijft bompa! Er was toch een afspraak met Sinterklaas gepland in de agenda?
Het komt allemaal wel in orde, maar voor de gezondheid, de hartkloppingen, voorkamerfibrillatie, hyperventilatie en zo meer, vind ik het persoonlijk niet zo schitterend.
Terwijl de kinderen zich de longen uit het lijf zingen worden in de feestzaal de laatste besprekingen gevoerd en wordt een heuse poppenkast opgesteld.
Emmanuella














Geen opmerkingen: