Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

donderdag 3 december 2009

BERICHT VAN SINTERKLAAS


Vermits ik vermoed dat de meeste lezers niet de moeite nemen om ook nog eens de reacties te lezen, ben ik zo vrij om jullie, ook per hoge uitzondering, een copie te laten lezen van een brief. Een brief van de Sint.

Weet je Sinterklaas, soms, heel soms hebben die "grote kinderen" zoals ik, die lieve woorden van u, toch zo hard nodig. Ze konden voor mij op geen beter moment komen. Maar natuurlijk wist u dat wel. U bent nu éénmaal een zeer oude, (dat is ook mijn schuld niet hoor..) wijze man. Een "Nestor" zullen we maar zeggen...(inside joke, sorry mensen, maar dat mag ook al eens)uw bericht kon op geen beter moment komen. The right man, on the right place, with the right word! Alleen de echte Sint,kan het allemaal zo goed "timen".
Bedankt,
een mensenkind, Emmanuella.
En dan nu de brief:

Lieve Dames,
U hebt weer prachtig werk verricht. Het was een hartverwarmend feest daar bij Alcatel. De pieterknechtjes en ik zijn heel moe, maar in ons hart brandt er een vlam, zeg maar : een kampvuur, van blijde herinneringen. Ik hoop oprecht dat andere mensen in andere Vlaamse steden uw voorbeeld volgen - en dat wij volgend jaar ook elders uitgenodigd worden om een vonkje geluk te brengen in het leven van zoveel fantastische kindertjes.Ik volg uw blog met veel aandacht. Ook al neem ik niet gauw de tijd om met mijn stramme vingers een boodschap in te sturen. Ik sta u bij vanuit mijn hoofdkwartier. Mijn oprechte dank voor uw inzet, uw dynamisme, uw verbeelding en uw niet-aflaatbare energie. U bent mijn eerste 'Witte Mietjes'. Proficiat!De Sint (de enige echte)
3 december 2009 13:51


1 opmerking:

Miek zei

Welkom aan de nieuwe Nestor, de wijze man "to be", de reiziger.
En proficiat aan de ganse familie en zeker aan de kersverse meter.
Miek