Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

donderdag 11 december 2008

HET VOLLEDIGE BLOG LEZEN?



klik "archief 2008" aan, zo kun je naar beneden scrollen en dan krijg je onderaan iedere keer opnieuw de melding "oudere berichten",dat klik je aan totdat er enkel nog de verwijzing "startpagina" staat.

Je kunt ook langs archief, maand per maand aanduiden, wanneer je bvb november aanklikt zul je op het einde van die maand onderaan de verwijzing "oktober" krijgen. En zo weer verder totdat hij enkel nog terug "startpagina" zegt. In het geval van het blog is de startpagina wel de laatste pagina waarin er gewerkt werd. Even doen, even nadenken. Het gaat vanzelf.

En nu ga ik al mijn mails van de afgelopen weken eens netjes beantwoorden. Vermits ik van mijn dokter huisarrest heb gekregen kan dat nu echt geen probleem meer zijn.

Groetjes

Emmanuella





Geen opmerkingen: