Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

donderdag 11 december 2008

EINDE





1 opmerking:

Tolleneer zei

Hallo Emmanuella en Miek en al de andere helpers.Heb met zeer veel plezier jullie foto's bekeken.Zo te zien ging het er uitbundig aan toe en hebben de kinderen,en niet alleen de kinderen,ervan genoten.Ik besef nu maar eerst wat een enorm werk er door jullie verzet is en hoeveel kou dat jullie geleden hebben.
Zo op de beelden te zien en aan de commentaren te lezen,is het een geweldig Sint Niklaasfeest geweest.Ik heb alle foto's één voor één op groot formaat bekeken (en zelfs je witte vlekken ertussen)Het was tot in de puntjes verzorgd en ook een proficiat aan de fotografe,het was precies een reportage van een beroepsfotograaf.
Eind goed alles goed zou ik zo zeggen.Moe maar voldaan.
En op naar het volgende jaar.
Groetjes,
Hilda,Johan