Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

zondag 19 december 2010

DE PLUIM 2010

ZE STAAT ONS GOED, DIE PLUIM OP ONZE HOED!


Dank u aan de jury die Kiemma nomineerde, dank u aan iedereen die de moeite nam om op Kiemma te stemmen en dank u aan al die trouwe sponsors die het ieder jaar opnieuw weer mogelijk maken om dit kinderfeest te organiseren. Wij hopen u als sponsor te mogen blijven begroeten.
En onze toekomstige sponsors heten wij alvast van harte welkom!
KIEMMA eindigde op een eervolle vierde plaats. Iets waar wij best trots op zijn.

Een zeer merkwaardig “Kiemmajaar” loopt ten einde: eerst kregen we erkenning van het Fonds Lydia Chagoll. In Wenen besloten “Die Grüner SeniorInnen Wien” een artikel over ons te schrijven in hun maandblad. Het bracht niet direct geld in het laatje, maar de erkenning, internationaal, voor wat we doen, het doet een mens toch iets.
Frankrijk besloot om “pluimstemmen” te ronselen. Ach,” la Douce France”, soms te gek voor woorden!
Celine Ramos, nog een fonds bij de Koning Boudewijnstichting, deed ook zijn duit in het zakje en toen kwam de nominatie binnen van “De Pluim”. Je zou voor minder "OEF" zeggen...Wij weten heel goed dat we nu niet op onze lauweren kunnen gaan rusten, maar genieten van al die erkenning, die we dit jaar hebben gekregen, doen we wel.
Verdient dacht ik zo..
De winnares van “De Pluim” 2010, Joke Van Dooren, wensen wij van harte succes met het project in Marokko. Zij weet dat het oprecht gemeend is. Ik had haar al laten weten dat ze mijn favoriet was. Een fijne mail van haar komt net mijn mailbox binnen. Het leven kan zo zalig zijn wanneer mensen ook nog eens mens durven zijn.

Emmanuella






1 opmerking:

Joke zei

Bedankt voor de lieve woorden!
Veel succes! Joke