Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

maandag 13 oktober 2008

BELOFTE

Ik had beloofd om de twee vorige blogs hier ook op te zetten. Voorlopig is dat niet haalbaar. Lees: gebrek aan kennis, maar 't kan verkeren, zei Brederode al. Dus zodra het lukt, zien jullie dat wel.
Niet vergeten om nu en dan te komen kijken, want met dit verhaal gaan we natuurlijk wel verder.
Groetjes
Emmanuella

2 opmerkingen:

Unknown zei

Lieve oma's,
de Sint is danig verrast dat u weer voor hem in de bres springt. Hij vraagt mij om u alvast veel goede moed toe te wensen. Zelf is de goedheiligman momenteel natuurlijk heel druk bezig- en eerlijk gezegd, de Sint heeft het een beetje moeilijk met computers en internet. Hij is wel een trouwe fan van uw blog (dat zijn trouwens alle pieterknechtjes).
Van heel onze pieterknechtjes ploeg: HIPHIPHOERA VOOR DE KIEMMA-OMA'S (de kiomas?!)

Nicodemus - alias zwarte piet

Anoniem zei

Zwarte Piet, je moet wel bij de les blijven. Lees het blog eens goed door, zo groot is het nog niet. Wij hadden al een gesprek met de Sint, dus jouw beroemde baas wist dat we er nog mee verder gingen.
groetjes
Emmanuella