Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

donderdag 21 november 2013

Beginnen we dan maar?

KIEMMA ondersteunt Sinterklaasfeesten in de armste wijken van Antwerpen, daar waar mensen samenleven onder de gemeenschappelijke noemer: armoede troef.


Voor die kinderen in Antwerpen, waar niemand voor opkomt. Die dikwijls niet op een Sinterklaasfeest geraken omdat niemand ze inschrijft, omdat niemand ze vraagt.

Dit maar even om ons geheugen nog eens op te frissen.  Want soms vergeten we waar het nu juist weer over gaat, nietwaar?  Er zijn natuurlijk belangrijker dingen dan Sinterklaas, alhoewel... Ik ben niet zeker dat ons "mannen" daar ook zo over denken...   Het is mij een waar genoegen, dames en heren, dat ik het blog van 2013 mag openen, het heeft er met momenten anders uitgezien, maar zoals jullie al wel weten, wij houden wel van en beetje spanning...   Emmanuella (21/11/2013)

1 opmerking:

Sint Nicolaas zei

Lieve Kinders,
zolang de Sint U nog nodig heeft, mag U er een gerust hart op nahouden : U mag hem nog lang helpen hier op aarde kindertjes gelukkig te maken.
Uit naam van de Sint,
Pieterjansknechtje