Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

maandag 26 november 2012

KORTE SAMENVATTING

 

Het ging dit jaar allemaal wat stroever , maar ja,
onze “reiskoffer-secretaris-penningmeester”, lees, Miek, liep weer ergens ten velde rond… Ikzelf was nog maar een maand thuis na een jaar “kliniektoerisme”, ik moest nog volop revalideren dus zo vlotjes ging het met mij ook nog niet.  Maar wie de oma’s kent weet ook wel dat ze van geen kleintje vervaard zijn dus begin oktober vlogen we er letterlijk in! Twee vergaderingen werden vastgelegd en keurig afgehaspeld.



Sinterklaas liet ons weten dat zijn productie wat achter liep, panne en lekkages, waar hebben we dat afgelopen jaar nog gehoord, lagen aan de basis van het euvel.
Of we de man niet even konden helpen.
Geen nood!
Er stonden her en der nog wel enkele fabrieken leeg waar we zijn productie in konden onder brengen.
Et voilà, einde van het liedje, alles staat er zoals het hoort en zoals wij dat gewoon zijn, prachtig toch!
Emmanuella

Geen opmerkingen: