Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

dinsdag 2 oktober 2012

L.S.




Zoals de meesten onder jullie weten werd ik, begin november 2011, getroffen door polymyositis.

Op minder dan 48 uren tijd stond Miek er helemaal alleen voor.

Er was nog aardig wat te regelen voor de 120 kinderen die ervan overtuigd waren dat Sinterklaas op komst was.

Voor KIEMMA werd het wel even spannend..



De tam tam roffelde en rooksignalen werden de lucht ingestuurd.

Hulp bood zich aan.

Een prachtig feest was het resultaat.


Naar onze sponsors toe kan KIEMMA enkel heel oprecht “dank u” zeggen. Onze “ouwe getrouwen” lieten zich niet afschrikken door een bedelcampagne die niet afgerond werd. Een blog waar niets op gemeld werd. Persberichten die niet verschenen. Het kon hen blijkbaar ook niet deren.

Aan de nieuwkomers die de twee vinnige oma’s nog niet kennen, kan ik enkel zeggen”welkom bij de club” en volgend jaar terug beter!”

Dit korte en, buiten mijn wil om, late berichtje, om jullie te laten weten dat ondanks onze problemen,  ons KIEMMA haar belofte gestand hield en feestte in de KIEVITWIJK.

En nu zijn we er dus weer!






Voor KIEMMA

Emmanuella Van Paemel en Miek Cleerbout