Totaal aantal pageviews

Wij zoeken, kraakvers, nog nooit gebruikt, spiksplinternieuw speelgoed. Dit om Sinterklaasfeesten te geven. De werkingen die wij uitkiezen situeren zich in de armste wijken van Antwerpen. Vluchtelingen, allochtonen, autochtonen, vierde wereld, je vindt er zo wat alles met één gemeenschappelijke noemer: armoede troef. We willen de weg naar een buurthuis, weg ook naar een opvang, duidelijker in de kijker zetten en de drempel verlagen. Emmanuella en Miek

dinsdag 29 september 2009

TER HERINNERING, HIER ZIJN WE WEER



VOOR DIE KINDEREN, IN ANTWERPEN, WAAR NIEMAND VOOR OPKOMT. DIE SOMS, ZELFS NIET OP EEN SINTERKLAASFEEST GERAKEN OMDAT NIEMAND ZE INSCHRIJFT.
Volg ons blog: kiemma-sint.blogspot.com
Contactgegevens:
Emmanuella Van Paemel, 038304006, EmmanuellaVanPaemel@telenet.be
Miek Cleerbout, 033221683, miek.cleerbout@skynet.be

Groetjes
Emmanuella en Miek

maandag 28 september 2009

DE DAG NA 28 SEPTEMBER 2009

Hier zijn we dan maar weer,
Ook niet voor de eerste keer,
Wie had dit vijf jaar terug gedacht?
Niemand had dit toch verwacht?
Wij beginnen warempel ook te geloven,
samen met al die mooie kinderogen
die ons ieder jaar weer doen beloven
dat sinterklaas terug zal komen,
dit wordt een sprookje zonder eind.
Het begin, van, “ tot in der eeuwigheid”.

,Zo, nu weet iedereen waar hij aan toe is. Stoppen zit er nog niet in. Als het god belieft, als de natuur het toelaat, als het lot, etc, etc, etc,. Ik heb geen kristallenbol, en met alle respect, Miek kan veel, maar koffiedik kijken zit er “nog” niet in. We zien wel wat de toekomst brengt.
Ik beschouw het blog als geopend, misschien doet er in dit eerste lustrumjaar eens iemand een “efforke”…? Ik bedoel, neemt de pen ter hand, schakelt zijn of haar, pcke in of pakt de laptop beet (een hapje hier, een hapje daar, voilà ziezo, ’t is weeral klaar) en stuurt ons eens een berichtje, ’t is zo leuk om dat te ontvangen. Het kost geen moeite, zelfs geen geld. Gratis voor niks dus, waar vind je zoiets nog de dag van vandaag?
Trouwens dat geld kun je beter op onze rekening storten, weten jullie nog wel:

755-4299775-12
Cleerbout-Van Paemel
Met de melding: Kiemmafonds 2009
Emmanuella en Miek